lauantai 8. kesäkuuta 2013

Pastaa ja tonnikalakastiketta.

Lauantai 8 kesäkuuta 2013.

Mitä tarvitaan:
  • 1 keltainen sipuli
  • 1 valkosipulikynsi (tai pulveria)
  • 1 teelusikallinen öljyä
  • 2 purkkia tonnikalaa öljyssä
  • 1 purkki tomattimurskaa
  •  1/2 teelusikallista suolaa
  • 1 1/2 teelusikallista oreganoa
  • mustapippuria

Miten ruoka tehdään:

1. pilko sipuli



2. ruskista sipuli öljyssä ja lisää valkosipuli (pulveri)



3. lisää joukkoon tonnikala, tomattimurska, suola, mustapippuri (7 vetoa) ja oregano.



4. sekoita ainekset ja anna kiehua hiljaisella.



5. Valmista tuli.



Keitä lopuksi pasta. (mulla oli jo pasta keitetty aikasemmin joten siitä ei tullut kuvaa).

Reseptissä lukee myös että voi raastaa juustoa ja sirotella sitä kastikkeen päälle sitten kun itse kastike on valmis mut mä olen aina unohtanut tehdä niin. Maistuu hyvältä ilmankin. Kaupasta löytyy varmaan myös valmiiks raastettua juustoa pussissa mut ne tietty maksaa enemmän mitä tavallinen juusto.

Tsemppiä ja hyvää ruokahalua! :)